Browsing by Author Lara González, Rocío Elizabeth

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
Jun-2014Búsqueda de Salmonella en quesos frescos de origen localGómez Cabrera, Abraham; Coronado Gómez, Jesús Alberto; Maldonado Becerra, Pedro Luis; Gutiérrez Sevilla, Lourdes Adriana; Orozco Padilla, Adán; Méndez Robles, María Dolores; Lara González, Rocío Elizabeth
2011Calidad microbiológica de leche cruda utilizada para la elaboración de queso artesanal.Iñiguez Muñoz, Laura Elena; Méndez Robles, María Dolores; Lara González, Rocío Elizabeth; Castillo Esquivel, Oswaldo; Corona Gutiérrez, Marcos Baltazar; Hernández Orozco, Sergio David; Mendoza Reyes, Miguel Ángel; Reyes Martínez, Fredy Marcos; Ramírez Vega, Humberto
2010Condiciones higiénicas de las superficies inertes en una fábrica de quesos artesanales.Méndez Robles, María Dolores; Hernández Jauregui, Alma Lina; García Gutiérrez, Cristina; García Ruiz, Mónica Isabel; Lara González, Rocío Elizabeth; Gutiérrez Ruvalcaba, Luis Manuel
Jun-2014Cuantificación de Staphylococcus aureus en quesos frescos de origen localTovar Rentería, Brenda Natalia; Iñiguez Muñoz, Karina del Carmen; De Loza García, Cecilia Guadalupe; Medrano Macías, David Missael; Castellanos Loza, Daniel; Méndez Robles, María Dolores; Lara González, Rocío Elizabeth
2010Eficiencia del procedimiento de lavado de manos que realiza el personal de una fábrica de quesos artesanales.Méndez Robles, María Dolores; Romero Gómez, Maritza; Padilla Villalobos, Sandra; Lara González, Rocío Elizabeth; Ocegueda Aguilar, Efraín; Ramírez Vega, Humberto