Browsing by Author Méndez Robles, María Dolores

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
Jun-2014Búsqueda de Salmonella en quesos frescos de origen localGómez Cabrera, Abraham; Coronado Gómez, Jesús Alberto; Maldonado Becerra, Pedro Luis; Gutiérrez Sevilla, Lourdes Adriana; Orozco Padilla, Adán; Méndez Robles, María Dolores; Lara González, Rocío Elizabeth
2006C-26 and C-30 Apocarotenoids from Seeds of Ditaxis heterantha with Antioxidant Activity and Protection against DNA Oxidative DamageMéndez Robles, María Dolores; Permady, Herry H.; Jaramillo Flores, María Eugenia; Lugo Cervantes, Eugenia del Carmen; Cardador Martínez, Anaberta; Canales Aguirre, Alejandro A.; López Dellamary, Fernando; Cerda García Rojas, Carlos M.; Tamariz, Joaquín
Sep-2016Calidad de agua utilizada en establos de lechería familiar de la región altos Sur de Jalisco, MéxicoDe la Mora Jiménez, Jesús Alberto; Hernández Hernández, Francisco Joel; Méndez Robles, María Dolores; Anaya Esparza, Luis Miguel; Martínez Esquivias, Fernando; Ramírez Vega, Humberto; Olmos Colmenero, José de Jesús; Ruvalcaba Gómez, José Martín; Estrada Cortés, E.
2011Calidad microbiológica de leche cruda utilizada para la elaboración de queso artesanal.Iñiguez Muñoz, Laura Elena; Méndez Robles, María Dolores; Lara González, Rocío Elizabeth; Castillo Esquivel, Oswaldo; Corona Gutiérrez, Marcos Baltazar; Hernández Orozco, Sergio David; Mendoza Reyes, Miguel Ángel; Reyes Martínez, Fredy Marcos; Ramírez Vega, Humberto
Jan-2022Calidad microbiológica del agua potable utilizada en escuelas públicas de la ciudad de Tepatitlán, JaliscoIñiguez Muñoz, Laura Elena; Anaya Esparza, Luis Miguel; Castañeda Villanueva, Aldo Antonio; Martínez Esquivias, Fernando; Carvajal Hernández, Melissa; Méndez Robles, María Dolores
2004Chemical composition and current distribution of ‘‘Azafrán de bolita’’ (ditaxis heterantha zucc; euphorbiaceae): a food pigment producing plantMéndez Robles, María Dolores; Flores Chavira, Claudia; Jaramillo Flores, María Eugenia; Orozco Ávila, Ignacio; Lugo Cervantes, Eugenia C.
2010Condiciones higiénicas de las superficies inertes en una fábrica de quesos artesanales.Méndez Robles, María Dolores; Hernández Jauregui, Alma Lina; García Gutiérrez, Cristina; García Ruiz, Mónica Isabel; Lara González, Rocío Elizabeth; Gutiérrez Ruvalcaba, Luis Manuel
Jun-2014Cuantificación de Staphylococcus aureus en quesos frescos de origen localTovar Rentería, Brenda Natalia; Iñiguez Muñoz, Karina del Carmen; De Loza García, Cecilia Guadalupe; Medrano Macías, David Missael; Castellanos Loza, Daniel; Méndez Robles, María Dolores; Lara González, Rocío Elizabeth
Jun-2014Desarrollo de mermelada sin azúcar con chíaRomero Ponce, Priscilla; Aldana Hernández, Paulina; Méndez Robles, María Dolores
Apr-2017Effect of thermosonication on pathogenic bacteria, quality attributes and stability of soursop nectar during cold storageAnaya Esparza, Luis Miguel; Méndez Robles, María Dolores; Sáyago Ayerdi, Sonia G; García Magaña, María de Lourdes; Ramírez Mares, Marco V; Sánchez Burgos, Jorge Alberto; Montalvo González, Efigenia
2010Eficiencia del procedimiento de lavado de manos que realiza el personal de una fábrica de quesos artesanales.Méndez Robles, María Dolores; Romero Gómez, Maritza; Padilla Villalobos, Sandra; Lara González, Rocío Elizabeth; Ocegueda Aguilar, Efraín; Ramírez Vega, Humberto
Dec-2021Evaluación del contenido, información nutrimental y cumplimiento con la normatividad oficial mexicana de leche entera pasteurizada comercialRizo Plascencia, Joshua Ángel; Villagrán de la Mora, Blanca Zuamí; García de Alba Verduzco, Javier Eugenio; Ramírez Hernández, Blanca Catalina; Alvarado Loza, Erika; Méndez Robles, María Dolores; Iñiguez Muñoz, Laura Elena; Anaya Esparza, Luis Miguel
Dec-2022Leche cruda de vaca destinada a la elaboración de productos artesanales: calidad microbiológica y fisicoquímicaIñiguez Muñoz, Laura Elena; Valencia Botín, Alberto Julián; Anaya Esparza, Luis Miguel; Anzaldo Ortega, Reyes Eduardo; Pliego Sandoval, Jorge Enrique; Reyes Nava, Luis Alberto; Méndez Robles, María Dolores
Jan-2024Medicinal Applications of Selenium Nanoparticles Synthesized by Green MethodsMartínez Esquivias, Fernando; Méndez Robles, María Dolores; Villagómez Vega, Alejandra; Segura Almendárez, Mayra Socorro; de la Cruz-Ahumada, Claudia Jackelin; Guzman Flores, Juan Manuel
Jun-2018Nutrimental composition and physicochemical parameters of thermosonicated soursop nectarAnaya Esparza, Luis Miguel; Méndez Robles, María Dolores; Pérez Larios, Alejandro; Yahia, Elhadi M.; Montalvo González, Efigenia
2010Presencia de Staphylococcus aureus en leche destinada a la elaboración de quesos artesanales.Méndez Robles, María Dolores; Villagrán de la Mora, Blanca Zuamí; Íñiguez Muñoz, Laura Elena; González Franco, Alejandra; Gómez de la Torre, Laura; Ramírez Vega, Humberto
Dec-2021Probióticos como suplemento alimenticio y su efecto en enfermedades gastrointestinalesCamarena Alvarado, Isaac; Villagrán de la Mora, Blanca Zuamí; Rodríguez Mendoza, Vanessa; Méndez Robles, María Dolores; Anaya Esparza, Luis Miguel
Mar-2019Synthesis and Characterization of TiO2-ZnO-MgO Mixed Oxide and Their Antibacterial ActivityAnaya Esparza, Luis Miguel; Montalvo González, Efigenia; González Silva, Napoleón; Méndez Robles, María Dolores; Romero Toledo, Rafael; Yahia, Elhadi M.; Pérez Larios, Alejandro
May-2022Use of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Culture of Pasteurized Milk Adobera CheeseRuvalcaba Gómez, José Martín; Ruiz Espinosa, Héctor; Méndez Robles, María Dolores; Arteaga Garibay, Ramón Ignacio; Anaya Esparza, Luis Miguel; Villagrán de la Mora, Blanca Zuamí; Delgado Macui, Raúl Jacobo