Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.cualtos.udg.mx:8080/jspui/handle/123456789/1415
Title: La chía. Un alimento extraordinario
Other Titles: Chia. An extraordinary food
Authors: González Pérez, Cándido
Keywords: alimento
chía
Altos de Jalisco
industrialización
food
industrialization
Issue Date: Sep-2015
Publisher: Centro Universitario de Los Altos, Universidad de Guadalajara
Citation: González Pérez C. (2015). La chía. Un alimento extraordinario. CUAltos, UdeG. Ed. Ediciones de la Noche. ISBN 978-607-9371-69-2.
Abstract: Este trabajo tiene como objetivo principal difundir los beneficios de la semilla de chía como alimento humano. En la primera parte se exponen los aportes científicos que han realizado académicos provenientes de muy diversas instituciones y centro de investigación. La segunda consta de información proporcionada por productores y comerciantes de chía del municipio de Acatic, Jalisco, considerando como responsable de la salvación de su producción en el mundo, ya que estuvo en vías de extinción. The present work´s main objetive is to spread knowledge of the chia seed benefits as a human food. The first part is comprised of an exposition of scientific findings by a roster of diverse institucions and research centers. The second presents information provided by chia producers and merchants from Acatic, Jalisco, this town is considered to be chia´s savior from extinction.
Description: Libro
URI: http://repositorio.cualtos.udg.mx:8080/jspui/handle/123456789/1415
ISBN: 978-607-9371-69-2
Appears in Collections:3103 Libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
La chía.pdfDocumento32.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.