Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Condiciones higiénicas de las superficies inertes en una fábrica de quesos artesanales.Méndez Robles, María Dolores; Hernández Jauregui, Alma Lina; García Gutiérrez, Cristina; García Ruiz, Mónica Isabel; Lara González, Rocío Elizabeth; Gutiérrez Ruvalcaba, Luis Manuel
2010Eficiencia del procedimiento de lavado de manos que realiza el personal de una fábrica de quesos artesanales.Méndez Robles, María Dolores; Romero Gómez, Maritza; Padilla Villalobos, Sandra; Lara González, Rocío Elizabeth; Ocegueda Aguilar, Efraín; Ramírez Vega, Humberto
2011Calidad microbiológica de leche cruda utilizada para la elaboración de queso artesanal.Iñiguez Muñoz, Laura Elena; Méndez Robles, María Dolores; Lara González, Rocío Elizabeth; Castillo Esquivel, Oswaldo; Corona Gutiérrez, Marcos Baltazar; Hernández Orozco, Sergio David; Mendoza Reyes, Miguel Ángel; Reyes Martínez, Fredy Marcos; Ramírez Vega, Humberto
Dec-2022Leche cruda de vaca destinada a la elaboración de productos artesanales: calidad microbiológica y fisicoquímicaIñiguez Muñoz, Laura Elena; Valencia Botín, Alberto Julián; Anaya Esparza, Luis Miguel; Anzaldo Ortega, Reyes Eduardo; Pliego Sandoval, Jorge Enrique; Reyes Nava, Luis Alberto; Méndez Robles, María Dolores
2010Presencia de Staphylococcus aureus en leche destinada a la elaboración de quesos artesanales.Méndez Robles, María Dolores; Villagrán de la Mora, Blanca Zuamí; Íñiguez Muñoz, Laura Elena; González Franco, Alejandra; Gómez de la Torre, Laura; Ramírez Vega, Humberto