Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
Mar-2017Thermosonication: An alternative processing for fruit and vegetable juicesAnaya Esparza, Luis Miguel; Velázquez Estrada, Rita M; Roing, Artur X.; García Galindo, Hugo S.; Sayago Ayerdi, Sonia G.; Montalvo González, Efigenia
Sep-2018Effects of Minimal Processing Technologies on Jackfruit (Artocarpus heterophyllus Lam.) Quality ParametersAnaya Esparza, Luis Miguel; González Aguilar, Gustavo Adolfo; Domínguez Ávila, J Abraham; Olmos Cornejo, Jorge Eduardo; Pérez Larios, Alejandro; Montalvo González, Efigenia
Jan-2020Effect of vacuum-thermosonication on the inactivation of Escherichia coli, Staphylococcus aureus, polyphenol oxidase and the quality parameters of soursop pureeMartínez Moreno, Oscar G.; Anaya Esparza, Luis Miguel; Sánchez Burgos, Jorge Alberto; Meza Espinoza, Libier; Pérez Larios, Alejandro; Bojorquez Quintal, J. Emanuel; Montalvo González, Efigenia
Dec-2021Evaluación del contenido, información nutrimental y cumplimiento con la normatividad oficial mexicana de leche entera pasteurizada comercialRizo Plascencia, Joshua Ángel; Villagrán de la Mora, Blanca Zuamí; García de Alba Verduzco, Javier Eugenio; Ramírez Hernández, Blanca Catalina; Alvarado Loza, Erika; Méndez Robles, María Dolores; Iñiguez Muñoz, Laura Elena; Anaya Esparza, Luis Miguel
Apr-2017Effect of thermosonication on pathogenic bacteria, quality attributes and stability of soursop nectar during cold storageAnaya Esparza, Luis Miguel; Méndez Robles, María Dolores; Sáyago Ayerdi, Sonia G; García Magaña, María de Lourdes; Ramírez Mares, Marco V; Sánchez Burgos, Jorge Alberto; Montalvo González, Efigenia